28 Nisan 2016 Perşembe

KDN-2

Kadın kelimesinin çağlar boyunca insana hissettirdiği ile son yıllarda hissettirdiği tamam farklılaştı sanki..Dayak,cinayet ve tecavüz kelimelerinden ayrı konuşulamaz oldu..

Kadın anneydi oysaki,nesli çoğaltan,sevgi veren ,pişiren , hem yürek hem karın doyuran..Kadın sevgiliydi,aşığın maşuğuydu.Şarkılar şiirler söyleten,destanlar yazdırandı.

Zaman hızlandıkça ,binalar yükseldikçe,hayat kalabalıklaştıkça öylesine bir nokta oldu bunca hengame için.İstemiyorum diyemiyordu,istemediğinde ölüyordu,ya tecavüzü ya boşanmayı..Sevgisizlik bile isteyemiyordu.Ölüyordu sokak ortasında,çevredekiler için canlı bir şovun oyuncusu oluyordu,babasının ,abisinin karısı oluyordu..Öğretmeninin elinin kiri.

Susturuluyordu yada hiç sorulmuyordu bile..

Sistem kadının kimliğini öyle boşaltmıştı öyle boşaltmıştı ki..En yüksek tirajlı gazetelerin internet sayfalarının yarısı çıplak kadın bedenleriyle dolu,en iyi performansı nasıl gösterileceği  baskısı süslenerek sunuluyordu ki kadın heyecanla okusundu,gazete tık tirajı alındı.Erkeklerin kadın kavramının nedenli adeta bombardımana tutulduğunu görmemek mümkün değil.Bu adar yüksek dozajda kadın ve cinsellik kelimesine maru kalması ,tecavüZün bu kadar artmasına sebep bana kalırsa..Yasal yetersiz demeyin caydırıcı ceza diye birşeyin kimseye faydası yoktu,ceza suçtan fiiline yapıldıktan sonra gelir,KAdın öldükten ,ruhuna duygusuna bedenine böylesi bir darbe aldıktan sonra cezanın ne hükmü kalırki.Heran her yerde kadının cinselliğin ile zihinlerin uyuşması ne yazıkki sistemin sahiplerinin tükenmek bilmeyen hırslarının bir aracı sadece..Siyasi yada politik hiçbir boyutu da yok bana göre..

Bu zulüme rağmen umutsuzluk içinde değiliz,Allah'ın rahmeti bu zülmde helak olmuş tüm kalplerin üzerine olsun ,biz zaten büyük mahkeme de hesabının sorulacağını biliyoruz!

O sultan ki iki cihan sultanı hZ.muhammed Mustafa'nın hanımlarına sunduğu aşk,muhabbet ,saygı ve hürmet tüm kadınlar nasip olsun...Allah tüm erkeklere Muhammed Mustafa'nın ruhundan kalbinden ve muhabbetinden nasip etsin..

Asla yalnız yürümedin,çünkü Rabbin hep seninleydi.

Adını hatırlamadığım tüm mağdur ceylanların ruhu şad olsun...